ÅF Green Advisor Report

Skriv ut

På ÅF arbetar vi ständigt med att hitta nya sätt att förbättra vår hållbarhet och vi har ambitionen att vara den första och bästa valet som partner när det gäller hållbarhetstjänster av alla slag. ÅF Green Advisor Report beskriver ett urval av uppdrag relaterade till hållbarhet som ÅF har utfört runt om i världen.

Serien av Green Advisor rapporter tillsammans med vår hållbarhetspolicy och den tidigare fastställda Green Advisor Plan är vårt sätt att visa hur vi, som företag, arbetar för ökad hållbarhet, genom att hjälpa kunder att öka deras hållbarhet i olika projekt, och genom att sätta mål för ÅF att öka hållbarheten.

 

ÅF söker kontinuerligt nya sätt att förbättra vår hållbarhet och visa vår vilja att vara första och bästa val när du söker en partner för olika typer av hållbarhetstjänster.

 

I senaste numret av Green Advisor Report presenterar vi ett urval av projekt, där vi på ÅF, tillsammans med våra kunder, på olika sätt hittar hållbara lösningar ur ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt perspektiv. Små men viktiga steg på vägen mot ett mer hållbart samhälle.

 

 

>> ÅF Green Advisor Report 2017