Tage Rejmes har gasen i botten med NYA ÅF Energy Controller

Skriv ut

Att lyckas spara energi med strategiskt hållbarhetsarbete i fastigheter är ständigt aktuellt. Tage Rejmes Bil AB tar krafttag med hjälp av ÅF Energy Controller

​Med snart 65 år i branschen är Tage Rejmes Bil AB ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag och återförsäljare av en rad antal bilmärken, bl.a. Volvo personbilar, lastvagnar och bussar. Företaget finns representerade med 25 anläggningar för försäljning och service på 15 orter i Östergötland, Närke, Västmanland, Södermanland och Småland.

 

Med ÅF Energy Controller har Tage Rejmes kontroll på verkliga kostnader, energi och miljöpåverkan.

 

Tage Rejmes och ÅF arbetar aktivt med ÅF Energy Controller i miljö- och energiarbetet för samtliga anläggningar. Vi hittar snabbt de fastigheter som avviker, där förbrukningen eller kostnaden ökar onormalt . Med månadsresultat och analys från ÅF Energy Controller tas beslut om djupare analyser, platsbesök och åtgärder för lägre energikostnader. Det kan gälla ändrade driftstrategier, elupphandling,  kontakter med fjärrvärmeleverantören, eller ombyggnader i anläggningen m.m.

 

ÅF Energy Controller stödjer alla funktioner i energiarbetet med fastigheter. Fastighetstekniker kan följa förbrukning och se resultat på specifik mätare och undermätare. Ledning, förvaltning  och ekonomi kan enkelt följa kostnadsutveckling, prisutveckling, resultat, och också budgetera. Miljöredovisningen i ÅF Energy Controllers unika miljömodul ger stöd till miljöredovisningar, årsbokslut och välfärdsrapporter mm. 
 
Läs mer om ÅF Energy Controller

 

 

< Tillbaka