Ingenjörernas favorit: ÅF

Skriv ut

ÅF har utsetts till Sveriges näst populäraste arbetsgivare bland yrkesverksamma ingenjörer. För andra året i rad.

För andra året i rad har ÅF utsetts till Sveriges näst mest attraktiva arbetsgivare när yrkesverksamma ingenjörer får välja.
 
”Att rekrytera och utveckla de bästa tekniska konsulterna är det viktigaste för ÅF, ingenting är högre prioriterat för oss. Därför är vi väldigt glada att, för det andra året i rad, ha blivit utsedda till Sveriges näst mest attraktiva arbetsgivare bland yrkesverksamma ingenjörer. Det är en fjäder i hatten – och en förpliktelse om att fortsätta arbeta stenhårt för framtiden”, säger Viktor Svensson, försäljnings- och marknadschef på ÅF.

 

”För mig var det viktigt att min framtida arbetsgivare var i framkant inom jämställdhet och jag tror att ÅFs tydliga arbete med att få in fler kvinnor är en faktor som gör oss attraktiva”, säger Lisa Svanholm, medarbetare på ÅF.  ”Jag tilltalades också av ÅFs bredd och möjligheten att ingå i ett vinnarlag där både erfarna konsulter och yngre konsulter blandas.”

”Vi jobbar ständigt för att blicka framåt och stärka ÅF som arbetsgivare, så vi är förstås väldigt glada för en utmärkelse som denna”, säger Greta Mathiesen, projektledare för Employer Branding på ÅF.

 

Undersökningen om Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland yrkesverksamma ingenjörer genomförs av företaget Universum. I år deltog 3694st unga ingenjörer, så kallade young professionals, som har jobbat 1-8 år efter sin examen. Listan toppas precis som tidigare år av Google. Läs mer om undersöknigen på  Universums hemsida.

 

Den fullständiga rankingen för Karriärbarometern finns på http://universumglobal.com/se/karriarbarometern-2014/